Menu dla sportowców – catering dietetyczny

Poniedziałek

  • Twarożek z wędzonym łososiem ,pieczywo ,pomarańcz
  • Pieczony filet z kurczaka na sałatce
  • Pulpeciki drobiowe w ostrym sosie z ryżem i sałatką tajską
  • Galaretka truskawkowa
  • Sałatka z wędzonym serem ,kurczakiem ,kukurydzą,pomidorem ,ogórkiem

 

Wtorek

  • Omlet dyniowy z twarogiem i konfiturą wiśniową
  • Pomidorowa pasta z fasoli mung z kurczakiem i pieczywem razowym
  • Pęczotto z grzybami,piersią z kurczaka i warzywami
  • Gulasz wołowy
  • Fritata ze szpinakiem i serem feta

 

Środa

  • Sałatka porowa z jajkiem gotowanym kurczakiem,pieczywo
  • Chłodnik marchewkowy ze świeżym imbirem
  • Filet faszerowany szpinakiem z kopytkami i fasolką szparagową
  • Pana cotta z musem truskawkowym i świeżymi malinami
  • Sałatka z mieloną wołowiną i ryżem jaśminowym

 

  • Czwartek

 

  • PIĄTEK

Sobota

Niedziela

  • Owsianka z brzoskwiniami
  • Tarta z warzywami i tuńczykiem
  • Faszerowana papryka mięsem i kuskusem
  • Twarożkowe raffaello
  • Tortilla z kapustą czerwoną i kurczakiem